ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-07-2015, ora 11:16

S-a urcat la volan, desi consumase bauturi alcoolice. Cum a fost pedepsit de politistii ieseni

Articol de Madalina Irimia
Politistii de frontiera au depistat in Vama Sculeni un cetatean roman, aflat la volanul unui Volkswagen, desi consumase bauturi alcoolice.

La sfarsitul saptamanii trecute, s-a prezentat in PTF Sculeni/ ITPF Iasi pentru a iesi din tara, conducand un autoturism marca Volkswagen, ieseanul Cristinel I., in varsta de 46 de ani.

„La controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca barbatul emana halena alcoolica, fapt pentru care acesta a fost testat cu aparatul etilotest Drager, rezultand o valoare de 0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat. Cu privire la cele constatate, Cristinel I. a declarat ca a consumat alcool in municipiul Iasi, dupa care a rugat un prieten sa-i conduca autoturismul pana in R.Moldova. Pe traseul spre Sculeni soferul s-a razgandit, a coborat din autoturism, iar el a fost nevoit sa conduca autoturismul cu care s-a prezentata la control.”, au declarat reprezentantii ITPF Iasi.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele barbatului lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 mg/l alcool pur in sange.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii