A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713487299.6935.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

S-a urcat baut la volan si a produs un accident. Vezi ce alcoolemie avea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-10-2014, ora 08:18

S-a urcat baut la volan si a produs un accident. Vezi ce alcoolemie avea

Articol de Cristian Amariei

Pe data de 21octombrie, la ora 19:21, Biroul Rutier Iasi a fost sesizat prin 112, despre faptul ca pe strada Minervei, din mun. Iasi, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar unul din conducatorii auto se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma verificarilor efectuate de politisti la fata locului s-a stabilit ca A. Simion, de 59 ani, din Iasi, in timp ce conducea un auto pe str. Minervei, a intrat in coliziune cu un alt auto parcat.

Potrivit IPJ Iasi, „Soferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,51 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitaliceasca pentru recoltare de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.”

La aceeasi data, la ora 22:16, politistii rutieri din cadrul Politiei orasului Tg. Frumos, au desfasurat o activitate de control al traficului rutier pe strada Bogdan Voda din oras Tg. Frumos, judetul Iasi, actionand pe linia depistarii conducatorilor auto care conduc autovehicule sub influenta bauturilor alcoolice.

In cadrul actiunii au efectuat semnal regulamentar de oprire conducatorului unui auto C. Ioan, de 45 de ani, din comuna Cucuteni, judetul Iasi si pentru ca mirosea a alcool a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In ambele cauze s-au intocmit dosare penale pentru conducerea unui auto de catre un sofer care se afla sub influenta alcoolului.

Foto: bihon.ro

     
Tag-uri: iasi, accident, alcool
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii