ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-09-2014, ora 15:16

S-a prezentat la controlul de la Vama Oancea cu un permis de conducere fals

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea /ITPF Iasi au intocmit lucrare penala unui barbat care conducea un ansamblu de vehicule si a prezentat la control un permis de conducere fals.

Astazi, in jurul orei 01.45 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pe sensul de intrare in tara, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Denis G., cetatean din R. Moldova, in varsta de 23 ani, conducand un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz marca Mercedes si o remorca.

Potrivit ITPF Iasi, „La solicitarea lucratorilor nostri barbatul a prezentat unpermis de conducere valabil pentru categoriile A, B, C, D, BE, CE si DE. Cu ocazia controlului, lucratorii nostri au constat faptul ca documentul prezentat la control nu prezinta conditiile de forma si fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.”

Cu privire la cele constatate conducatorul auto a declarat ca nu avea cunostinta despre faptul ca permisul de conducere este fals chiar daca l-a obtinut cu ajutorul unui conational caruia i-a dat suma de 550 euro.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele tanarului lucrare penala pentru savarsirea infractiunilor de „uz de fals, complicitate la fals material in inscrisuri oficiale si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.”

Foto: descoperabasarabia.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii