ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
23-10-2014, ora 10:37

S-a lansat campania Muzeuluii Literaturii Romane Iasi: „Alege Rembrandt!”

Articol de Madalina Irimia

Muzeul Literaturii Romane Iasi a decis implicarea activa in campania electorala de anul acesta, sustinandu-l pe Rembrandt Harmenszoon van Rijn - „Alege Rembrandt!”. Programul de campanie este sintetizat in sloganul „Mandru ca sunt olandez, din tara lucrului bine facut. Bun pentru Romania, bun pentru Iasi. Europa la tine acasa!”

Fiind vorba despre un candidat exceptional, se poate vota pe intreaga perioada a campaniei, pana pe 15 noiembrie. De asemenea, regulile traditionale de votare vor fi sistematic incalcate, alegatori de toate varstele, inclusiv si - mai ales- minori, fiind incurajati sa voteze, prin diferite strategii electorale: reduceri pentru categorii speciale, reduceri de pret pentru grupuri etc.

Urnele de votare sunt deschise la Muzeul „Vasile Pogor” din Iasi, de marti pana duminica, intre orele 10:00 – 17:00, unde se regasesc si afisele de campanie sub forma a peste 70 de gravuri originale care ilustreaza scenele biblice.

Pana acum, nenumarati oameni de cultura ieseni si din toata tara si-au aratat sustinerea pentru campania „Alege Rembrandt!”. Maestrul picturii universale este sustinut si de ambasadorul Olandei in Romania, Excelenta Sa, domnul Matthijs van Bonzel, prezent la Iasi la vernisajul expozitiei.

Campania „Alege Rembrandt!” vizeaza expozitia de gravuri originale Rembrandt, pe teme biblice, care poate fi vizitata la Muzeul „Vasile Pogor” din Iasi, de marti pana duminica, in intervalul orar 10-17:00.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii