A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715746571.5355.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

S-a dat startul la StudentObike Iasi. Incepand de astazi studentii au liber la biciclete
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-05-2012, ora 13:44

S-a dat startul la StudentObike Iasi. Incepand de astazi studentii au liber la biciclete

Articol de Alexandra Stefanescu

Marti, 8 mai, Primaria Municipiului Iasi, Raiffeisen Bank, Asociatia “Greenrevolution” si Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” lanseaza la Iasi a treia editie a proiectului anual de bike-sharing gratuit destinat centrelor universitare, StudentObike.

StudentObike a avut anul trecut un numar de peste 10.000 de utilizatori.

StudentObike este primul proiect national de inchiriere gratuita de biciclete destinat studentilor din cinci centre universitare, aflate in Bucuresti (doua centre), Brasov, Cluj- Napoca si Iasi.

Editia 2012 a proiectului se desfasoara in perioada mai - octombrie 2012. StudentObike este implementat in campusurile universitatilor partenere: Academia de Stiinte Economice Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Transilvania din Brasov, Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca si Universitatea Tehnica din Iasi.

Centrele StudentObike pun gratuit la dispozitia studentilor 300 de biciclete: 150 de biciclete in Bucuresti, 50 in Brasov, 50 in Cluj-Napoca si 50 de biciclete in Iasi.

Bicicletele vor putea fi folosite atat in campusul universitar cat si in afara acestuia, de luni pana vineri, pe baza legitimatiei valabile de student si a unui act de identitate.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii