ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-12-2011, ora 15:23

S-a dat startul Zilelor UMF Iasi

Articol de Madalina Irimia

Astazi in Aula "George Emil Palade" s-a dat startul Zilelor Universitatii de Medicina si Farmacie "Gr. T. Popa" (UMF) din Iasi. Primul discurs i-a apartinut rectorului Vasile Astarastoae.

Anul acesta se implinesc 132 de ani de invatamant universitar medical la Iasi. In cinstea acestui eveniment, intre 5-7 decembrie se vor desfasura o serie de activitati organizate de Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” Iasi.

Rectorul UMF a declarat ca in 2012 UMF Iasi va fi pe primul loc in topul institutiilor de invatamint superior in domeniul medical.

Avem rezultate bune. Nu trebuie sa ne lasam intimidati de omul nou al lui Ceausescu. Mesajul meu este de speranta iar impreuna vorm reusi. Pe urit si murdar nu poti contrui nimic. Trebuie sa invatam sa fim din nou oameni, sa ne pese pe cei de linga noi”, a declarat Vasile Astarastoae.

In perioada 5-9 decembrie se va desfasura Campania de donare de sange, organizata in parteneriat cu Centrul de Transfuzii Iasi si Societatea Studentilor Medicinisti. Campania se desfasoara pe toata durata manifestarilor.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii