A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715939697.4744.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Russell Crowe devine personajul biblic in viitorul sau film
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

MONDEN
24-04-2012, ora 13:39

Russell Crowe devine personajul biblic in viitorul sau film

Articol de Madalina Irimia

Actorul australian Russell Crowe va interpreta rolul principal in filmul "Noah", regizat de Darren Aronofsky, care va spune povestea personajului biblic Noe, care primeste misiunea divina de a salva omenirea de un potop nimicitor, informeaza contactmusic.com.

"Multumesc studiourilor Paramount si companiei de productie Regency pentru ca m-au ajutat sa aduc un suflu nou in aceasta poveste biblica", a declarat regizorul Darren Aronofsky.

"Ma bucura faptul ca Russell Crowe imi va fi alaturi in aceasta aventura. Talentul sau urias ma ajuta sa dorm mai bine noaptea. Abia astept sa fiu uluit de el in fiecare zi", a adaugat cineastul american.

Filmul va fi o productie Paramount si New Regency, producatorii fiind Aronofsky, partenerul sau de la Protozoa Pictures, Scott Franklin, si Mary Parent. Scenariul a fost scris de Aronofsky si Ari Handel si revizuit de John Logan.

In abordarea regizorului Darren Aronofsky asupra potopului biblic, Noe este un barbat care iubeste Pamantul si toate creaturile sale, dar este dezamagit de felul in care oamenii au tratat planeta.

Lungmetrajul "Noah" va fi lansat pe marile ecrane in 2014.

Actorul Russell Crowe, care s-a nascut in Noua Zeelanda, dar a crescut in Australia, a castigat, in 2001, premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal pentru prestatia din "Gladiatorul", primind alte doua nominalizari la premiile Academiei americane pentru rolurile din "Scandal in industria tutunului/ The Insider" (1999) si "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind" (2001).

Regizorul, scenaristul si producatorul american Darren Aronofsky a devenit celebru inca de la debutul sau, fiind recompensat cu premiul pentru regie la Festivalul de la Sundance, pentru pelicula "Pi". A continuat cu "Requiem for a Dream", primit cu ovatii la Festivalul de Film de la Cannes, devenit apoi unul dintre filmele cult ale sfarsitului de secol XX, si cu "Fantana", "Luptatorul/ The Wrestler" (Leul de Aur la Venetia in 2008). Thrillerul sau "Lebada neagra/ Black Swan" a deschis Festivalul de la Venetia in 2010, inainte de a deveni o pelicula apreciata de critici, dar si de public. Acest lungmetraj a primit cinci nominalizari la premiile Oscar, inclusiv la categoriile "cel mai bun film" si "cel mai bun regizor", dar a trebuit in cele din urma sa se multumeasca cu o singura statueta - cea castigata de Natalie Portman la categoria "cea mai buna actrita in rol principal".

Sursa: Gandul.info

     
Tag-uri: Russel Crowe, Noah, film
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii