A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713531650.3634.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Romanul care face turul Romaniei pe jos a vizitat Primaria Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-08-2016, ora 08:15

Romanul care face turul Romaniei pe jos a vizitat Primaria Iasi

Articol de Cristian Amariei
Dan Gabriel Nicolaescu, romanul care face turul Romaniei pe jos, a ajuns la Iasi. Cu aceasta ocazie, el a vizitat si Primaria Iasi, unde a fost primit de viceprimarul Gabriel Harabagiu. Edilul i-a oferit un album al Iasului si un ghid turistic al Moldovei, tanarul urmand sa plece in aceasta saptamana spre Piatra Neamt.

„Am pornit pe 1 iunie, din Bucuresti. Am mers pe traseul Bucuresti – Calarasi – Constanta – Tulcea – Galati – Tecuci – Barlad – Vaslui – Husi – Iasi. Dupa Moldova voi merge in Ardeal. Merg doar pe jos si, de cand e cald, doar noaptea. Vreau sa descopar Romania. imi plac oamenii. Cand mergi pe jos intri in contact mai mult cu ei. Peisajele sunt altfel decat atunci cand mergi cu masina sau cu trenul. Romanii ar putea sa faca o excursie in tara, este mult mai interesant daca stai la cineva la casa. Prin acest proiect eu vreau sa promovez satele si orasele. Multe din satele de la noi mor, sunt parasite, si ar trebui facut ceva in acest sens”, a afirmat Dan Gabriel Nicolaescu.

Bucuresteanul, care in prezent este bucatar, spune ca la final va publica o carte cu povestile fiecarui loc prin care a trecut. Titlul acesteia va fi „Romania pe jos”, la fel ca si numele proiectului. Expeditia sa este finantata din fonduri proprii, dar spune ca a mai primit mici donatii de la biserici sau diverse persoane impresionate de demersul sau.

„In urma cu aproximativ 14 ani am fost intr-o calatorie prin toata Asia. Tot de atunci am inceput colaborarea pe partea de fotografie cu National Geographic”, a mai spus acesta. Traseul este prezentat pas cu pas pe pagina de Facebook Romania pe jos, finalul turului fiind programat pentru data de 1 decembrie.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii