A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714166708.832.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Romania si Republica Moldova, unite de un steag tricolor de peste 300 de metri desfasurat pe podul de peste Prut
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-06-2015, ora 09:31

Romania si Republica Moldova, unite de un steag tricolor de peste 300 de metri desfasurat pe podul de peste Prut

Articol de Cristian Amariei
Un imens steag tricolor de 300 metri a unit simbolic, sambata, Republica Moldova cu Romania la podul de peste Prut de la Sculeni, in amintirea podurilor de flori din anii 1990, potrivit unui comunicat de presa al organizatiei Actiunea 2012.

Romania n-a avut granita la Prut”, „Unire!”, „Traiasca, traiasca, traiasca si-nfloreasca Moldova, Ardealul si tara Romaneasca!”, „Chisinau si Bucuresti – doua inimi romanesti”, „Basarabia e Romania” sunt cateva dintre mesajele scandate astazi pe podul de peste Prut de la Sculeni, in cadrul unei actiuni a organizatiilor unioniste de pe ambele maluri ale raului care acum reprezinta granita dintre Romania si Republica Moldova.

Unionistii anunta ca aceasta a fost avanpremiera pentru o actiune de mare anvergura la Prut, care va avea loc pe 11 iulie: Podul de oameni, la care sunt asteptati sa participe toti cetatenii de pe ambele maluri ale raului.

Dupa actiunea de la Sculeni, participantii din Chisinau au mers la Iasi, unde au intins o hora in Piata Unirii, in jurul statuii lui Alexandru Ioan Cuza.

Initiativa a apartinut BUN — Blocului Unitatii Nationale, mai precizeaza comunicatul.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii