A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716104336.1593.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Rezultatul consultarii publice – teii vor fi replantati pe pietonalul Stefan cel Mare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-09-2015, ora 08:32

Rezultatul consultarii publice – teii vor fi replantati pe pietonalul Stefan cel Mare

Articol de Cristian Amariei
Au fost completate peste 14 mii de taloane, dintre care, aproximativ 13 300, au fost pentru replantarea teilor pe pietonalul Stefan cel Mare si Sfant.

Consultarea publica s-a incheiat vineri, 25 septembrie, in cele opt urne in care iesenii si-au putut depune optiunea fiind adunate peste 14 mii chestionare completate.

„S-a incheiat o etapa in care am demonstrat ca primaria poate lua deciziile in functie de dorinta cetatenilor. Rezultatul acestei consultari va stabili ce este de facut in continuare. Nu va fi foarte greu sa replantam teii, in maxim trei zile poate fi facuta schimbarea”, a declarat Mihai Chirica, viceprimar cu atributii de primar.

Dupa deschiderea urnelor, numaratoarea optiunilor a fost facuta de echipe formate din reprezentanti ai primariei si ai grupului civic „Iasul iubeste teii”. Rezultatul a aratat ca peste 13 300 de chestionare au fost completate pentru replantarea teilor si aproximativ 600 pentru pastrarea infatisarii actuale a pietonalului.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii