ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-12-2015, ora 08:44

Revelion 2016 - Petrecere cu aer retro, la Iasi

Articol de Cristian Amariei
O suta de mii de euro pentru Revelionul in strada! Primaria Iasi aloca aceiasi bani ca anul trecut pentru spectacolul ce va avea loc in noaptea dintre ani. Artisti de top ai Romaniei vor imparti scena cu trupe straine in voga in anii 80.

Cu mai putin de doua saptamani inainte de noaptea dintre ani, autoritatile locale anunta ca spectacolul de Revelion este pus la punct. Au fost stabilite formatiile care vor urca pe scena si durata focului de artificii: 15 minute.

„Vor canta romani, vor canta si ieseni si vor canta si din afara. Toate numele sunt importante. noi ne-am gandit si suntem in faza finala de semnare de contract la o formatie importanta cum ar fi Directia 5, la o formatie din afara cum ar fi BZN sau Alphaville, dar cred ca va fi BZN”, spune Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi.

Pentru ei, autoritatile locale vor plati nu mai putin de o suta de mii de euro. Prea mult, spun iesenii, care critica si decizia de a aduce trupe din strainatate:

„N-au ce face. Sa aduca de pe plan local niste artisti, ca tot atata lume se duce si oricum nu canta ei si canta discul”.
„Cheltuie bani aiurea”.
„Aduc astia batranii care-s plini de toate. Mai vrem tineret”.
„Imi place, dar le-a cam trecut. BZN e formatie veche, a ajuns si la noi cand nu-i mai primesc altii”.
„Imi place muzica, dar sunt prea multi bani pentru spectacol. Cand altii au salariul minim pe economie, 60% din populatia Romaniei”.

Anul trecut, la Iasi au cantat in noaptea de Revelion Puya, Directia 5, Andreea Banica si CRBL.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii