A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713429008.8894.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reuniune la varf a universitatilor romanesti, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
28-11-2013, ora 11:34

Reuniune la varf a universitatilor romanesti, la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Conducerile celor mai mari universitati din Romania se intalnesc la Iasi in cadrul reuniunii consortiului Universitaria. Rectorii, prorectorii si presedintii Senatelor de la Universitatile din Bucuresti, Iasi, Timisoara, ASE si Universitatea Babes Bolyai din Cluj vor dezbate, pe 29 si 30 noiembrie, probleme legate de invatamantul superior din Romania.

Cei aproximativ 50 de invitati din managementul universitatilor partenere vor discuta despre noile oportunitati de finantare din fonduri europene, clasificarea universitatilor, precum si despre finantarea educatiei si cercetarii. In plus, vor fi organizate grupuri de lucru pentru teme de dezbatere cum ar fi: activitate didactica, studii doctorale si cercetare, relatii internationale, resurse umane, dezvoltare si strategie institutionala, servicii pentru studenti si relatii cu mediul social-economic.

Incheierea intalnirii va avea loc sambata, 30 noiembrie, cu o analiza a rankingurilor academice si a cerintelor pentru universitatile romanesti, urmate de o sesiune de concluzii.

La reuniunea din acest an a Consortiului Universitaria participa, cu rol de invitat special, si reprezentanti ai Universitatii din Craiova. In paralel, va avea loc si o reuniune a reprezentantilor studentilor celor cinci universitati invitate. Ei vor desfasura intalniri cu asociatiile studentesti, reprezentanti ai studentilor in Senatul UAIC si membri ai staffului academic UAIC. In plus, studentii din consortiu vor avea cateva intalniri de lucru menite sa puna la punct detalii ale unui sistem de mobilitati de tip Erasmus intre universitatile partenere ale Consortiului Universitaria.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii