A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716068515.461.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Tiramisu cu zmeura
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

LIFESTYLE
15-07-2011, ora 12:32

Reteta zilei: Tiramisu cu zmeura

Articol de Luciana Ungureanu

Cronica de Iasi va recomanda reteta zilei : Tiramisu cu zmeura, o nebunie de arome, numai bun pentru zilele insorite.

Ingrediente

• 375 ml de frisca lichida

• 250 gr de mascarpone

• 36-40 piscoturi

• 3 linguri de zahar pudra

• 75 gr de ciocolata cu lapte

• 250-300 ml de cafea la ibric

• 100 de g de zmeura

Cum se prepara?

Ciocolata o topiti pe baie de aburi.

Frisca lichida se bate pana isi mentine forma.

Mascarpone se freaca bine cu zaharul pudra si apoi se amesteca cu frisca batuta tare. Se impatureste compozitia in doua parti adaugand in una din ele ciocolata topita.

Intr-o tava rotunda cu inel, se pune un strat de piscoturi inmuiate putin in cafea. Apoi am pus pe laturi cite o jumatate de piscot, fara sa fie inmuaite in cafea, doar asa cum sunt ele, direct din pachet. Se pune apoi un strat de crema alba, apoi iarasi un stat de piscoturi inmuiate in cafea si la urma stratul de crema cu ciocolata. Se da totul la frigider pentru citeva ore. Se adauga niste zmeura deasupra, rece-rece, direct peste crema de ciocolata.

Pofta buna!

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda reteta zilei : Tiramisu cu zmeura, o nebunie de arome,  numai bun pentru zilele insorite.

,

Ingrediente

•           375 ml de frisca lichida

•           250 gr de mascarpone

•           36-40 piscoturi

•           3 linguri de zahar pudra

•           75 gr de ciocolata cu lapte

•           250-300 ml de cafea la ibric

•           100 de g de zmeura

Cum se prepara?

Ciocolata o topiti pe baie de aburi.

Frisca lichida se bate pana isi mentine forma.

Mascarpone se freaca bine cu zaharul pudra si apoi se amesteca cu frisca batuta tare. Se impatureste compozitia in doua parti adaugand in una din ele ciocolata topita.

Intr-o tava rotunda cu inel, se pune un strat de piscoturi inmuiate putin in cafea. Apoi am pus pe laturi cite o jumatate de piscot, fara sa fie inmuaite in cafea, doar asa cum sunt ele, direct din pachet. Se pune apoi un strat de crema alba, apoi iarasi un stat de piscoturi inmuiate in cafea si la urma stratul de crema cu ciocolata. Se da totul la frigider pentru citeva ore. Se adauga niste zmeura deasupra, rece-rece, direct peste crema de ciocolata.

Pofta buna!

 

 

" title="Stiri despre

Ingrediente

•           375 ml de frisca lichida

•           250 gr de mascarpone

•           36-40 piscoturi

•           3 linguri de zahar pudra

•           75 gr de ciocolata cu lapte

•           250-300 ml de cafea la ibric

•           100 de g de zmeura

Cum se prepara?

Ciocolata o topiti pe baie de aburi.

Frisca lichida se bate pana isi mentine forma.

Mascarpone se freaca bine cu zaharul pudra si apoi se amesteca cu frisca batuta tare. Se impatureste compozitia in doua parti adaugand in una din ele ciocolata topita.

Intr-o tava rotunda cu inel, se pune un strat de piscoturi inmuiate putin in cafea. Apoi am pus pe laturi cite o jumatate de piscot, fara sa fie inmuaite in cafea, doar asa cum sunt ele, direct din pachet. Se pune apoi un strat de crema alba, apoi iarasi un stat de piscoturi inmuiate in cafea si la urma stratul de crema cu ciocolata. Se da totul la frigider pentru citeva ore. Se adauga niste zmeura deasupra, rece-rece, direct peste crema de ciocolata.

Pofta buna!

 

 

">

Ingrediente

•           375 ml de frisca lichida

•           250 gr de mascarpone

•           36-40 piscoturi

•           3 linguri de zahar pudra

•           75 gr de ciocolata cu lapte

•           250-300 ml de cafea la ibric

•           100 de g de zmeura

Cum se prepara?

Ciocolata o topiti pe baie de aburi.

Frisca lichida se bate pana isi mentine forma.

Mascarpone se freaca bine cu zaharul pudra si apoi se amesteca cu frisca batuta tare. Se impatureste compozitia in doua parti adaugand in una din ele ciocolata topita.

Intr-o tava rotunda cu inel, se pune un strat de piscoturi inmuiate putin in cafea. Apoi am pus pe laturi cite o jumatate de piscot, fara sa fie inmuaite in cafea, doar asa cum sunt ele, direct din pachet. Se pune apoi un strat de crema alba, apoi iarasi un stat de piscoturi inmuiate in cafea si la urma stratul de crema cu ciocolata. Se da totul la frigider pentru citeva ore. Se adauga niste zmeura deasupra, rece-rece, direct peste crema de ciocolata.

Pofta buna!

 

 

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
JustDom,  02.01.2018 14:14

Propecia Disfuncion Erectil Warum Levitra Vademecum O Propecia http://costofcial.com - online pharmacy Levitra Adiccion Costo Cialis 20 Mg Levitra 10 Mg Contraindicaciones Viagra Low Cost Giving Amoxicillin 100 Mg To Cats cheap cialis Cialis Ou Viagra Acheter Cialis 5 Mg Tabletten Vendita Cialis In Svizzera Propecia For Sale Cheapest http://costofcial.com - cialis buy online Uses Of Amoxicillin Trihydrate Bp

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii