A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715894753.8235.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Restaurant chinezesc inaugurat la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-11-2012, ora 04:42

Restaurant chinezesc inaugurat la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Shanghai Restaurant va fi inaugurat la Palas Mall. Unitatea este situata in vecinatatea Librariei Carturesti, si are o suprafata de 550 mp, care permite confortul a 148 de locuri. Cei care vor sa se bucure de specialitatile asiatice intr-un cadru intim, impreuna cu familia si prietenii, au la dispozitie si trei separeuri, incaperi cu 10, 12 si 26 de locuri, ideale pentru evenimentele private. Elementul inedit al Shanghai Restaurant este dat si de salonul pentru servirea ceaiului, un colt amenajat traditional, unde clientii pot savura o varietate de licori servite dupa ceremonial asiatic.

Maestri bucatari chinezi propun un meniu cu specialitati autentice. Iesenii pot savura aproximativ 140 de preparate, definite printr-o varietate de condimente originale, esente si retete exotice. Pe meniul restaurantului se regasesc creveti jiao-yan, buchete de calamar si nenumarate combinatii de legume, fructe de mare si preparate din carne de pui, rata, vita, oaie, porc si peste, precum si preparate din orez, spaghete, supe, salate si deserturi.

Mobilierul, decoratiunile si sistemul de iluminat au fost aduse din China si imbinate original de catre un designer din Asia, care a redat intocmai ambientul traditional al Orientul Indepartat.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii