ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-11-2013, ora 10:24

Reprezentantii primariilor din judet se intalnesc luni in Sala Galbena a Prefecturii Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Luni, 18 noiembrie, de la ora 11, in Sala Galbena a Prefecturii va avea loc o noua activitate din cadrul Planului Strategic de Sprijinire a Autoritatilor Publice Locale in contextul autonomiei locale. Tema stabilita pentru sedinta de luni este "Aplicarea coerenta a legislatiei din domeniul serviciilor si protectiei sociale". Este ultima sedinta cu aceasta tema.

La intalnire au fost invitati reprezentanti ai aproximativ 30 de primarii din judet si vor fi abordate urmatoarele subiecte:

1. Aplicarea unitara a legislatiei si respectarea conditiilor legale pentru eliberarea adeverintelor catre beneficiarii de venit minim garantat. Prezinta reprezentanti ai Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi.

2. Modificarile legislative privind protectia si promovarea drepturilor copilului, precum si evaluarea gradului de handicap la adulti. Prezinta reprezentanti ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi.

3. Masuri necesare pentru interventia in regim de urgenta in caz de abuz, violenta sau neglijare copii si adulti, pe perioada sezonului rece. Prezinta reprezentanti ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi.

     
Tag-uri: sedinta, prefectura, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii