ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-06-2015, ora 12:03

Renovari la Sala Mica a Ateneului Tatarasi

Articol de Cristian Amariei
Sala Mica de spectacole a Ateneului Tatarasi se afla in plin proces de renovare si modernizare. Vechile scaune din plastic au fost inlocuite cu 100 de scaune tapitate, mult mai confortabile.

De asemenea, va fi achizitionat un covor care sa acopere gresia, urmand a fi amenajate si doua gradene pentru a se asigura o vizibilitate mai mare catre scena.

Sistemul de sunet va fi si el modernizat, sala va fi dotata cu lumini inteligente, scena urmand a fi acoperita cu parchet sau un covor de scena. „Din mai 2015 si pana astazi, voluntarii nostri lucreaza la tapetarea peretilor cu fotografii ale activitatilor desfasurate la Ateneu peste care am intervenit cu un strat de bait de culoarea ciresului si un lac ignifug pentru o tenta vintage si pentru protectie. inainte de a trece efectiv la reamenajare am cerut sfatul pompierilor si al unui arhitect. De asemenea, majoritatea ideilor apartin doamnei Mihaela Pavelescu, profesor la clubul nostru de pictura, designer de interior”, a declarat Irina Enea, referent PR al Ateneului Tatarasi.

De remarcat este faptul ca toate materialele sunt achizitionate din incasarile de la spectacolele jucate in Sala Mica, dupa ce au fost remunerati actorii.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii