A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715919914.0663.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Relu Fenechiu, sustinut in continuare pentru functia de presedinte al PNL Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
25-08-2013, ora 14:12

Relu Fenechiu, sustinut in continuare pentru functia de presedinte al PNL Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Sambata, 24 august, incepand cu orele 10.00, la Ateneul Tatarasi, a avut loc sedinta Delegatiei Permanente Teritoriale a Organizatiei Judetene a Partidului National Liberal din Iasi.

Principalele subiecte de discutie din cadrul intalnirii au fost stabilirea obiectivului de 40% din voturi pentru alegerile europarlamentare de anul viitor, a listei proiectelor considerate prioritare la nivel judetean si local si asumarea demersurilor de sustinere ale acestora in vederea implementarii.

De asemenea, membrii Delegatiei Permanente Teritoriale a PNL Iasi, cu 97 de voturi pentru si 3 impotriva, i-au acordat, prin vot secret, domnului deputat Relu Fenechiu increderea pentru continuarea mandatului acestuia in functia de presedinte al filialei.

Acest vot de sustinere ma bucura si, totodata, ma responsabilizeaza pentru a-mi continua eforturile de a promova proiectele si interesele Iasului la nivel national. Vreau sa le multumesc colegilor mei pentru sprijin si sa ii asigur ca, atat timp cat voi fi presedintele acestei filiale, prioritatilor lor vor fi si prioritatile mele”, a declarat deputat Relu Fenechiu, presedinte al PNL Iasi.

Foto: rnews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii