A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713891501.9539.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Relu Fenechiu a brevetat trei inventii din inchisoare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
04-05-2016, ora 14:09

Relu Fenechiu a brevetat trei inventii din inchisoare

Articol de Madalina Irimia
Relu Fenechiu, fostul deputat PNL si ministru al Transporturilor condamnat in 2014 la 5 ani de inchisoare, a brevetat trei inventii in timpul petrecut in spatele gratiilor, contestand in instanta ordonanta de urgenta care nu ii mai permite sa fie eliberat conditionat in baza activitatii intelectuale prestate in puscarie.

Mai exact, Relu Fenechiu sustine ca a inventat in ultimii doi ani, cat s-a aflat in penitenciar, microhidrocentrala plutitoare, cricul incorporat in masina si stingatorul cu senzori, scrie Buna ziua, Vaslui!.

De asemenea, el a elaborat si publicat in inchisoare si doua "lucrari stiintifice", cu titlurile "Itinerarii duhovnicesti in judetul Iasi" si "Ingineria avanasata solutie strategica pentru o dezvoltare durabila a regiunii de nord est", iar pentru toata straduinta sa ar trebui sa beneficieze de o reducere a pedepsei cu 5 luni.

Nemultumit ca Guvernul Ciolos a suspendat pana la 1 septembrie eliberarile conditionate bazate pe activitatea stiintifica desfasurata in penitenciar, Relu Fenechiu a facut o plangere la Judecatoria Vaslui prin care a cerut ca realizarile sale sa fie recunoscute si sa beneficieze de reducerea de pedeapsa.

In data de 26 aprilie, magistratii vasluieni au decis sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la OUG 2/2016, urmand ca pe 6 mai judecatorii sa se pronunte pe fond cu privire la plangerea lui Fenechiu.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii