ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-07-2013, ora 15:02

Relu Fenechiu: „Este necesara convocarea de urgenta a CSAT pentru a se stabili daca se continua sau nu procedura de privatizare a CFR Marfa”

Articol de Madalina Irimia

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta astazi la Iasi ca este necesara convocarea de urgenta a CSAT pentru a se stabili daca se continua sau nu procedura de privatizare a CFR Marfa. Deputatul PNL a mai precizat ca privatizarea CFR Marfa risca sa nu mai mearga mai departe "atat timp cat presedintele Traian Basescu spune la televizor ca nu e bine sa se faca privatizarea ".

L-am vazut pe domnul Basescu la televizor spunand ca nu e nevoie de avizul Consiliului Concurentei. A iesit si seful Consiliului Concurentei la un alt post de televiziune si a explicat foarte clar ca a fost nevoie si de un aviz al dumnealui. Intradevar mai e nevoie de un aviz, un aviz care se va referi la o eventuala concentrare economica , la un eventual monopol . Acel aviz va fi dat in maxim sase luni de la semnarea contractului si solicitarea de catre Grupul Feroviar Roman a acestui aviz. L-am vazut pe presedintele Romaniei iesind si facand niste afirmatii dupa parerea mea foarte periculoase. Daca ele sunt adevarate in totalitate cred ca nu trebuiau facute publice ci trebuia sa aiba loc o discutie intre dumnealui, primul ministru sau chiar in interiorul CSAT pentru a se lua o decizie, pentru ca CSAT-ul ia decizii cu privire la chestiunile strategice iar atat timp cat strategia de privatizare a CFR Marfa a facut obiectul unei decizii a CSAT-ului cred ca si astazi, daca lucrurile nu au mers asa cum s-a scris in strategie, tot CSAT-ul este cel care trebuie sa decida daca e bine sau daca e rau. Comisia de privatizare nu poate sa faca altceva decat sa verifice niste documente. Eu va garantez ca toate documentele au fost in regula. Noi nu avem de unde sa stim nici pe surse nici pe altfel de informatii daca un actionar sau actionarii unei companii au probleme cu DIICOT-ul, DNA-ul sau cu altcineva. Nici nu avem de unde sti daca bancile ii dau sau nu credit”, a declarat Fenechiu.

Fostul ministru al Transporturilor a precizat ca nici o banca nu-i va mai da bani Grupului Feroviar Roman atata timp cat presedintele Romaniei sustine ca nu e bine sa se faca privatizarea.

Traian Basescu a blocat companiei Grup Feroviar Roman accesul la credite prin declaratiile pe care le-a facut si singurul mod prin care se poate indrepta acest lucru este o decizie favorabila oficiala a CSAT-ului. Nici o banca nu-i va mai da bani Grupului Feroviar Roman atata timp cat a iesit presedintele Romaniei, cel mai important om din tara asta, si a spus ca nu e bine sa se faca privatizarea. In acest moment trebuie sa dea un raspuns oficial. E posibil ca dumnealui sa aiba niste informatii. Trebuie sa si le asume, acestea nu pot fi expuse intr-o declaratie de presa”, a explicat deputatul PNL.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
tadalafil troche cost,  10.06.2021 02:05

taldenafil tadalafil tablets vidalista tadalafil reviews

   
Erickaller,  19.06.2017 16:52

wh0cd40218 cheapest viagra price Clomid

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii