A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713557988.8504.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Reglare de conturi” intr-un camin studentesc din Iasi: a dat foc unei usi de ca sa sa razbune pe patru colegi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-03-2015, ora 10:11

„Reglare de conturi” intr-un camin studentesc din Iasi: a dat foc unei usi de ca sa sa razbune pe patru colegi

Articol de Madalina Irimia
Politistii ieseni au declansat o ancheta dupa ce patru studenti ai Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", din Iasi, au fost in pericol de sufocare din cauza ca unul dintre colegii lor de camin le-ar fi dat foc la usa de la intrare in camera cu o carpa inmuiata in spirt.

Potrivit politistilor, in noaptea de marti spre miercuri, un tanar a pus sub usa unei camere a Caminului C4 din Campusul Targusor Copou al Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi o carpa inmuiata in spirt careia i-a dat foc. Flacarile s-au extins pe partea interioara a usii camerei in care dormeau patru tineri. Unul dintre studentii care citea in sala de lectura a simtit miros de fum si a inceput sa bata la usa colegilor sai, transmite Mediafax.

Tinerii au reusit, cu ajutorul a doua paturi, sa sparga usa care ardea pe partea interioara de sus pana jos, ulterior fiind chemata Politia, care a venit si a vorbit cu toti tinerii de pe palier.

"Exista o sesizare depusa ca usa ar prezenta urme de arsuri. Facem verificari asupra situatiei de fapt, exista persoane banuite in cauza. Continua cercetarile in vederea identificarii persoanelor implicate", a declarat Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

Studentiii aflati in momentul respectiv in camine le-au declarat anchetatorilor ca incendiul ar fi fost provocat de un tanar cu care cei din camera respectiva avusesera o altercatie, evenimentul fiind considerat drept "o reglare de conturi".

In urma cu o luna, un echipaj al Politiei a intervenit pentru a aplana un scandal izbucnit in afara caminului intre doua grupuri de tineri, care parea a se fi solutionat in mod amiabil.

"Sunt foarte ingrijorat de aceste lucruri, este o ancheta foarte serioasa in desfasurare si se vor respecta toate rigorile legii", a declarat Bogdan-Eduard Plescan, directorul general administrativ al UAIC.

La fata locului, s-au deplasat mai multe persoane din conducerea universitatii, inclusiv rectorul, prof.dr. Vasile Isan, care a precizat ca studentii sunt sanatosi si nu au patit nimic.

"Sper ca se va scoate la iveala problema de fapt, ma bucur ca, har Domnului, studentii sunt sanatosi si nu au nicio problema. Am fost, m-am intalnit cu ei, am vorbit si mi-au spus ca nu stiu nici ei despre cine poate fi vorba. Este greu de crezut ca la ora respectiva ar fi intrat cineva din afara caminului sa faca acest lucru. Nu putem banui inca ce s-a intamplat, sunt doar simple supozitii“, a declarat pentru corespondentul Mediafax prof.dr. Vasile Isan, rectorul UAIC.

Foto: gandul.info
     
Tag-uri: iasi, studenti, razbunare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Ion Marin,  20.03.2015 10:24

Cea mai cautata oferta de lucru! Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locmunca.office@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii