ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
16-03-2012, ora 06:07

Rectorul USAMV Iasi si-a desemnat echipa de prorectori

Articol de Alexandra Stefanescu

In sedinta Senatului Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi, rectorul ales, prof. univ. Vasile Vintu, si-a desemnat echipa de prorectori.

Astfel, din noua structura de conducere a USAMV Iasi pentru urmatorii patru ani fac parte: prof. univ. dr. Ioan Tenu, prorector cu activitatea educationala, prof. univ. dr. Paul Corneliu Boisteanu, prorector ce va raspunde de dezvoltarea institutionala, prof. univ. dr. Constantin Leonte este noul prorector cu activitatea de cercetare, inovare si dezvoltare tehnologica si prof. univ. dr. Gheorghe Savuta va raspunde de relatii internationale si activitatile studentesti. Numirea prorectorilor de catre noul rector a fost facuta cu avizul Senatului. Tot in sedinta de astazi a fost validat reprezentantul studentilor, Andrei Gafencu, si directorul CSUD, prof. univ. dr. Neculai Munteanu, care vor face parte din Consiliul de Administratie al USAMV Iasi.

Rectorul ales impreuna cu membrii Senatului au stabilit si calendarul dupa care va fi realizata selectia decanilor si prodecanilor celor patru facultati ale USAMV Iasi. Astfel, in perioada 19 martie –5 aprilie se vor desfasura toate etapele prevazute in calendarul alegerilor.

     
Tag-uri: USAMV, Iasi, rector, echipa
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii