A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713603938.0036.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reactiile lui Gheorghe Nichita si Cristian Adomnitei dupa comunicarea rezultatelor oficiale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-11-2014, ora 08:18

Reactiile lui Gheorghe Nichita si Cristian Adomnitei dupa comunicarea rezultatelor oficiale

Articol de Madalina Irimia
Au venit si primele reactii ale liderilor locali dupa aflarea rezultatelor. La Iasi, PSD a pierdut la distanta de aproape doua procente fata de ACL. Este pentru prima oara cand Iasiul voteaza un candidat al dreptei.

Gheorghe Nichita, presedintele PSD Iasi: "Ce, stia cineva ca o sa avem un asemenea val masiv de voturi impotriva PSD, impotriva lui Victor Ponta? Nu! stiam noi ca va veni atat de multa lume la vot si sa sanctioneze efectiv atat de multe lucruri care s-au intamplat in decursul de la turul unu pana la turul doi? Nu! O sa facem analiza pe sectiile de votare cum a fost, dar este imposibil sa sanctionez pe cineva in clipa in care n-am candidat noi, n-a candidat nici Chirica (viceprimarul PSD, seful de campanie de la Iasi), nici eu. Este un vot national, este un vot care se deruleaza de la ceea ce insemana Guvern, la ceea ce inseamna emotie. A fost un vot emotinal. Eu am facut apel la ieseni sa nu votam emotional. Ei, pana la utma s-a votat emotional, nu-i un vot rational, e un vot emotional. si un val de simpatie de acest gen este un vot antisistem. A fost acest lucru si in 1996."

Liderii PNL Iasi, cred, pe de ala parte ca iesenii l-au votat in numar mult mai mare pe Klaus Iohannis, deoarece a fost singurul care a promis ca va incerca sa duca la bun sfarsit proiectul autostrazii Moldova- Transilvania. Urmatorul obiectiv al liberalilor este organizarea unui forum, in cadrul caruia ar urma sa se intalneasca totii liderii din zona Moldovei si sa puna la cale un plan de a obtine fonduri pentru autostrada care va lega Iasul de Transilvania.

Cristian Adomnitei, presedintele PNL Iasi: "Aceasta victorie nu reprezinta meritul partidului, este meritul iesenilor, al romanilor in cadrul intregii societatii si al lui Klaus Iohannis. Noi doar am ajutat, cat am putut, pentru ca aceasta victorie sa se intample. Eu chiar de astazi ma tin sa incercam pe cat se poate cel mai mare proiect al Moldovei, care este autostrada."

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii