A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714512889.4697.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Razvan Burleanu este noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Ciprian Paraschiv catre Adalbert Kassai: "Nesimtitule, vrei sa te-alerg pe holuri?! De maine zbori!"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
06-03-2014, ora 09:50

Razvan Burleanu este noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Ciprian Paraschiv catre Adalbert Kassai: "Nesimtitule, vrei sa te-alerg pe holuri?! De maine zbori!"

Articol de Cristian Amariei

Asa l-a expediat Ciprian Paraschiv, fostul capitan al Poli Iasi si membru al echipei Burleanu pe Adalbert Kassai: omul lui Sandu a incercat sa se mentina cu functia in Casa Fotbalului si sa negocieze intre Burleanu si Avram, candidatii ajunsi in turul doi, scrie gsp.ro.

Cu toate acestea Razvan Burleanu (29 de ani) a fost ales miercuri in functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. In turul doi, Burleanu a acumulat 113 voturi si l-a invins pe Vasile Avram (a adunat doar 58 de voturi). Dupa 24 de ani, FRF-ul nu mai este condus de Mircea Sandu.

"Vreau sa va multumesc pentru increderea acordata. Este o mare provocarea pentru mine. Am promis performanta si am adus alaturi de mine oameni capabili. Va promit ca nu va voi dezamagi. In primele doua luni, ne vom ocupa de completatea echipei. Domnule, Kassai, maine astept demisia pe biroul meu! Asta, pentru a nu fi primul om pe care il dau afara. Revolutia s-a produs, dupa 24 de ani. FRF trebuie sa o ia aproape de la zero", a declarant Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF.

Foto: timetvro.tumblr.com, liga2.prosport.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii