A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715894715.3651.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Razie a politistilor ieseni. Au fost gasite patru minore disparute
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-06-2015, ora 10:58

Razie a politistilor ieseni. Au fost gasite patru minore disparute

Articol de Madalina Irimia
Pe 18 iunie, intre orele 07.00 – 10.30, politistii Sectiei 1 Politie impreuna cu cei din cadrul Sectiei 5 Politie Iasi, Biroului Rutier, Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Iasi, IJJ Iasi, I.T.M. Iasi au actionat in zona ses Bahlui – Cicoarei pentru identificarea persoanelor care locuiesc fara forme legale si pentru depistarea persoanelor disparute.

De asemenea cu ocazia raziei s-a actionat pentru aducerea la cercetari a persoanelor care se sustrag urmaririi penale in dosare. S-a mai actionat in zona pietei agroalimentare, a unitatilor de alimentatie publica, in zona unitatilor scolare precum si in locurile frecventate de persoanele fara adapost pentru depistarea celor care incalca prevederile legale.

Au fost legitimate 162 de persoane, fiind conduse la sediul politiei pentru verificari 18 persoane. Au fost verificate 38 unitati de alimentatie publica. Au fost constatate in flagrant 2 infractiuni.

Au fost identificate 4 persoane banuite de comiterea unor infractiuni. Au fost aplicate 25 sanctiuni contraventionale, in valoare de 6550 lei.

Au fost depistati si condusi la sediul sectiei doi minori, iar in urma cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca in perioada 12-16 iunie 2015, ar fi comis 3 infractiuni de furt de telefoane mobile in valoare de aproximativ 2100 lei.

Politistii au depistat patru minore disparute si au clarificat situatia lor, acestea fiind internate in centre pentru minori.

De asemenea, a fost sanctionata cu suma de 3000 lei, o societate comerciala deoarece la punctul de lucru din Piata Dacia a fost gasita la incasari, suma de 100 lei, a carei provenienta nu a putut fi justificata in conditiile legii.

In urma controalelor efectuate impreuna cu reprezentantul I.T.M. Iasi la punctele de lucru a doua societati comerciale au fost identificate doua persoane care lucrau fara a avea forme legale de angajare, fapt pentru care reprezentantii legali ai societatilor comerciale au fost invitati la sediul I.T.M. Iasi pentru continuarea verificarilor.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii