A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714144670.0375.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Raspunsul Simonei Gherghe la scrisoarea lui Gheorghe Nichita: “Orasul, domnule primar, nu sunteti dumneavoastra, nici angajatii Primariei, ci OAMENII pe care trebuie sa ii ascultati”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-05-2014, ora 17:00

Raspunsul Simonei Gherghe la scrisoarea lui Gheorghe Nichita: “Orasul, domnule primar, nu sunteti dumneavoastra, nici angajatii Primariei, ci OAMENII pe care trebuie sa ii ascultati”

Articol de Alexandra Stefanescu

Simona Gherghe a raspuns scrisorii deschise semnate de primarul Iasului Gheroghe Nichita. Iata ce a scris vedeta:

Draga domnule primar,

Va multumim, in primul rand, pentru timpul acordat redactarii unei scrisori atat de vaste. Consideram insa ca NU noi doi suntem importanti, in acest subiect, ci locuitorii orasului nostru drag. LO...R credem ca le sunteti, ina primul rand dator, in calitate de primar, sa le raspundeti.

Nu ne consideram nici mai importanti, nici mai putin importanti decat oricare iesean, ingrijorat de ceea ce se intampla in urbe.

Pe scurt, sugerati ca suntem fiii nerecunoscatori ai Iasului care aduc ” unele acuzatii la adresa Orasului si comunitatii" in care ne-am format, ca traim in mediul virtual, ca se ”arunca cu noroi asupra orasului”, ca unii ”se intorc impotriva orasului”. Intelegem ca cea mai buna aparare este atacul, dar nu credem ca este corect sa va indreptati impotriva oamenilor care protesteaza si isi manifesta revolta, fata de o actiune planificata de municipalitate, pe care si noi ca si ei o consideram un act criminal. In al doilea rand, constatam ca timpul indelungat pe care l-ati petrecut ca primar al Iasului, poate si cu votul acestor oameni, v-a facut sa considerati ca orasul sunteti dumneavoastra si primaria. Au mai fost unii, in trecut, care considerau ca statul sunt ei, dar nu credem ca trebuie sa va raportati pozitiv la astfel de exemple ale istoriei.

Orasul, domnule primar, nu sunteti dumneavoastra, nici angajatii Primariei, ci OAMENII pe care trebuie sa ii ascultati si de care trebuie sa tineti cont. Inclusiv teii sunt parte din fiinta orasului, iar dumneavoastra, in calitate de primar, dar si angajatii Primariei, trebuie sa ii protejati. Cel putin pentru noi asa este.

De asemenea, va felicitam si va sustinem total in competitia pentru desemnarea Iasului drept capitala culturala europeana in 2021. Nu credem, insa, ca salcamii japonezi, care au inlocuit teii de pe Stefan cel Mare, sustin aceasta cauza. Ultima oara cand am verificat, Japonia nu era, inca, pamant european.

In incheiere, va spunem ca nu avem nimic cu dumneavoastra personal, nu ne intereseaza campanile electorale si nici jocurile politice. Noi suntem ieseni, NU politicieni. Singura noastra campanile este aceea a bunului-simt. Tot ce ne intereseaza este ca dumneavoastra sa ne garantati ca NU VA FI NICIUN MASACRU in Parcul Expozitiei din Copou! Era mai simplu daca i-ati fi linistit pe ieseni cu un raspuns clar. De ce au fost marcati copacii din Copou? Vor avea si ei soarta teilor de pe Bulevardul Stefan cel Mare sau nu?

Daca dumneavoastra ne garantati ca arborii nu vor fi taiati, intrebare la care NU ne-ati raspuns, consideram acest subiect inchis si poate chiar vom accepta, ca fii risipitori care ”s-au intors impotriva comunitatii”, sa va insotim in plimbari prin orice parc doriti. Va fi si un test ca sa vedem ce reactii are comunitatea fata de noi si de fiecare in parte. Va promitem chiar ca va vom darui un tricou cu mesajul nostru.

In speranta ca veti opri taierea copacilor, va asiguram ca tot ceea ce acem este pentru ca ne iubim orasul si comunitatea.

Simona Gherghe si Daniel Buzdugan, frati cu pomii din Copou, a scris Simona Gherghe.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii