ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-09-2016, ora 08:46

„Rapciune” cultural la Ateneul Tatarasi

Articol de Cristian Amariei
Ateneul Tatarasi propune iubitorilor artei o luna septembrie plina de evenimente culturale.

Sambata, 3 septembrie, actrita Pusa Darie invita publicul la o „Terapie prin comedie”, pentru ca duminica, 4 septembrie, sa aiba loc reprezentatia teatrala „Frumosul si bestia”, in regia lui Viorel Varlan. Pe 9 septembrie va avea loc lansarea cartii „Cuvinte cu dor de miez – aforisme, definitii, paradoxuri, reflectii”, in prezenta autorului stefan Marzac.

Sambata, 10 septembrie, de la ora 11.00, copiii sunt invitati la spectacolul „Cei trei purcelusi”, pus in scena de Teatrul de buzunar Puppets Art Time, iar duminica, 11 septembrie, poate fi vizionata expozitia de pictura si grafica „Ape tulburi, ape limpezi”, de Maria si Andrei Morteci. O seara armeneasca va incanta amatorii de traditii si obiceiuri ale comunitatii armene, in data de 15 septembrie, iar a doua zi, 16 septembrie, va avea loc spectacolul „Acuzat: Femeia”. Din nou, cei mici sunt asteptati sambata, 17 septembrie, la reprezentatia cu „Prostia omeneasca”, iar duminica, 18 septembrie, regizorul Andrei Ciobanu va prezenta spectacolul „Dragoste… pe contrasens”.

Vernisajul expozitiei „Ape tulburi, ape limpezi” este programat pe 22 septembrie, iar in aceeasi zi va avea loc spectacolul „Iasul vrea Unirea”. Multipremiatul film „Aferim!” va avea proiectia vineri, 23 septembrie, pentru ca sambata, 24 septembrie, copiii sa fie incantati din nou de trupa Teatrului de buzunar Puppets Art Time, care le va prezenta piesa „Ursul pacalit de vulpe”. Umorul va fi capul de afis al serii de sambata, 24 septembrie, cand este programat un spectacol de stand – up comedy, cu Serghei si Anisia. „Rapciunele” cultural de la Ateneul Tatarasi se va incheia vineri, 30 septembrie, cu un concert sustinut de tanara trupa rock The Iron Cross.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii