A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715507628.9774.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Raliul Iasului, spectacolul cailor putere
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-09-2014, ora 09:05

Raliul Iasului, spectacolul cailor putere

Articol de Madalina Irimia
Cel mai important eveniment automobilistic al Moldovei se apropie de ora startului. Raliul Iasului Cotnari, a sasea etapa a Campionatului National de Raliuri DUNLOP, debuteaza pe 4 septembrie si se va incheia sambata seara, 6 septembrie. in concurs vor fi parcursi peste 360 de kilometri, din care 121 vor constinui probe speciale.

Prezentarea echipajelor

Joi, 4 septembrie, va avea loc startul festiv al Raliului Iasului Cotnari, in fata Primariei. Aici a fost deja amplasata rampa de start a competitiei. Masinile de concurs vor fi prezentate pe pietonal in dupa amiaza zilei, inainte de startul festiv. La debutul oficial, vor urca pe scena de start peste 40 de echipaje din Europa si din tara cu nume sonore cum ar fi Francois Delecour (vicecampion mondial de raliuri), Tapio Laukkanen (pilot finlandez de elita) si Marco Tempestini. Spre deliciul iubitorilor acestui sport, masina de concurs a pilotului italian, Ford Fiesta R5, a fost expusa la Palas, intrarea dinspre Palat, inca de saptamana trecuta trecuta.

Raliu pe 366 de kilometri

Prezentatorul manifestarii din acest an este George Vintila, cunoscuta voce de motorsport din Romania, cu peste 20 de ani de experienta in radio si actual pilot de curse. “Va asteptam in numar mare intr-un cadru istoric sa luati autografe si sa faceti fotografii cu cei mai mari cavaleri ai cailor putere, joi seara, de la ora 20.00”, a declarat Andrei Postolache, unul dintre organizatorii Raliului Iasului. in traseul raliului din acest an sunt incluse probe ce totalizeaza o distanta de 366 de kilometri. Probele speciale din acest an poarta numele celor mai alese soiuri de vinuri produse de compania Cotnari. Traseele includ drumuri judetene din Dobrovat, Paun, Ciocaboca si Domnita. Ca in fiecare an este programata si proba – spectacol de la Rapa Galbena. Cei mai buni piloti din tara se vor infrunta in aceasta proba sambata, 6 septembrie, de la ora 16.30.

Raliul Iasului in cifre:

Echipe participante: 40
Distanta totala a probelor speciale: 121,45 km din care 5,65 km asfalt
Distanta totala a raliului: 366,35 km
Numar total de probe speciale: 10 (4 distincte + SuperSpeciale)
Procent probe speciale din total raliu: 33,15%

Sursa: curierul-iasi.ro
Foto: facebook.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii