A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715469620.3482.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Raliul Iasului, o saptamana pana la start
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-09-2015, ora 08:58

Raliul Iasului, o saptamana pana la start

Articol de Madalina Irimia
Palatul Roznovanu a gazduit joi, 3 septembrie, o conferinta de presa in care au fost prezentate detalii ale editiei din acest an a Raliului Iasului.

“Misiunea noastra este sa facem ca Raliul Iasului sa fie emblematic atat pentru automobilism, dar si pentru imaginea orasului. Am depasit primul pas: ne-am organizat mai bine, am luat locul 1 la nivel national anul trecut, am reusit sa aducem etapa de la Iasi la un punctaj suplimentar, iar aceste lucruri ne-au obligat foarte mult. Sunt convins ca etapa din acest an va fi una spectaculoasa”, a declarat Mihai Chirica, viceprimar cu atributii de primar al Municipiului Iasi.

Editia din acest an a Raliului Iasului se va desfasura intre 10 si 12 septembrie si este a saptea etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop, organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Special in acest an, competitia de la Iasi are cel mai mare coeficient din campionatul national, 1.2, cele mai bune probe pe macadam, intinse pe aproape 145 de km in oras si judet, precum si invitati de marca, unul dintre acestia fiind Ovidiu Lipan tandarica.
     
Tag-uri: iasi, raliu, mihai chirica
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  21.06.2017 15:15

wh0cd5175071 buy prevacid online baclofen tablets vermox online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii