A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715218892.9023.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

”Rabla pentru Periuta Ta” ajunge in Iasi. Vino cu periuta ta veche si vei primi la schimb una noua si pasta de dinti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-04-2013, ora 16:17

”Rabla pentru Periuta Ta” ajunge in Iasi. Vino cu periuta ta veche si vei primi la schimb una noua si pasta de dinti

Articol de Madalina Irimia

Sambata, 6 aprilie, caravana ”Rabla pentru Periuta Ta”, parte din campania ”Zambeste Romania”, ajunge la Iasi. Iesenii sunt invitati sa isi aduca periutele vechi, in schimbul carora vor primi un kit complet de ingrijire orala, format dintr-o periuta noua si pasta de dinti. Specialistii in sanatatea orala prezenti la cortul ”Rabla” vor oferi, de asemenea, sfaturi personalizate pentru nevoile fiecarui participant. Evenimentul are loc in Piata Palatului Culturii, incepand cu ora 10.00.

Desi medicii stomatologi recomanda schimbarea periutei de dinti o data la 3 luni, studiile de piata arata sa se foloseste in medie, la nivel urban, aceeasi periuta de dinti timp de 1,5 ani. De asemenea, desi majoritatea romanilor sustin ca respecta regulile elementare de igiena dentara, declarand ca isi periaza dintii de doua ori pe zi (desi nu imediat inainte de a merge la culcare), studii de piata arata ca romanii consuma de fapt putin peste 1 tub de pasta de dinti pe an (media nationala) si aproape 2 tuburi pe an la nivel urban.

Incepand cu luna aprilie, ”Zambeste Romania” deruleaza un program de educare in scoli din intreaga tara, inclusiv la Iasi, alaturi de specialisti in igiena orala. Elevii vor beneficia de sfaturi privind igiena orala si seturi complete pentru ingrijirea dintilor, formate din pasta si periuta de dinti.

Pe langa activitatile educationale, tot de la 1 aprilie 2013, pana la finalul anului, iesenii vor putea beneficia de consultatii gratuite in cabinete stomatologice. Lista cabinetelor este disponibila pe site-ul www.zambesteromania.ro.

Avand in vedere ca 80% dintre romani declara ca zambetul este cel mai important aspect al infatisarii lor, toate activitatile din cadrul ”Zambeste Romania” vor sustine trei pasi esentiali pentru un zambet sanatos: trebuie sa ne periem dintii de doua ori pe zi, timp de cate doua minute, sa mergem la dentist in mod regulat – cel putin o data pe an si sa adoptam o dieta sanatoasa, care sa includa multe fructe si legume.

Foto: consultatii-medicale.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii