ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

ECONOMIC
26-06-2013, ora 08:03

REDUCERI la cumpararea in AVANS a biletelor de tren

Articol de Cristian Amariei

CFR Calatori informeaza ca, incepand din data de 25 iunie 2013, pasagerii pot beneficia de o REDUCERE mai mare (de 25%, 18% sau 10%) la cumpararea in avans a biletelor de tren.

Astfel, la cumpararea biletului inainte cu:

21 - 30 zile, fata de data efectuarii calatoriei, reducerea este 25 %;

11 - 20 de zile, reducerea este 18 %;

6 - 10 zile, reducerea este 10 %.

Procentul de reducere se acorda pentru biletul cu pret intreg si pentru biletul de copil (pana in 10 ani), si se aplica la pretul biletului de calatorie, in functie de perioada de anticipatie a procurarii biletului. Tariful de rezervare a locului si tariful de supliment de pat/cuseta se achita integral.

Prin serviciul Cumpara Bilete CFR online, la aceasta reducere de 10% -25% oferita la cumpararea cu anticipatie, se mai adauga si un discount de 5%. In plus, avantajul celor care folosesc aceasta aplicatie, este ca nu au nevoie decat de o conexiune la internet, fara sa fie necesara printarea biletului (identificarea in tren are loc pe baza unui act de identitate si a ID-ului de bilet primit in varianta electonica pe e-mail).

Inainte de calatorie, CFR Calatori recomanda tuturor pasagerilor sa se asigure ca au achizitionat bilet pentru a evita taxarea suplimentara in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare. Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa ne contacteze la numarul de telefon 021/9521 sau sa se adreseze personalului nostru din statii.

Foto: infobraila.ro

     
Tag-uri: reduceri, bilet, tren
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii