ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-10-2014, ora 12:52

RATP si Casa de Pensii, date in judecata de Primaria Iasi

Articol de Madalina Irimia
Primaria Iasi a dat in judecata Regia de Transport Public si Casa Judeteana de Pensii. Municipalitatea vrea sa recupereze de la cele doua institutii peste doua milioane de lei. Banii au fost cheltuiti din bugetul local, pentru plata subventiilor care asigura gratuitate pentru transportul in comun pentru veteranii de razboi.

Un control al Curtii de Conturi a aratat ca platile facute de primarie nu sunt eligibile, iar aceste cheltuieli ar fi trebuit suportate de RATP si Casa de Pensii.

In municipiul Iasi sunt 1.600 de veterani si urmasi ai veteranilor de razboi, care beneficiaza de aceasta facilitate. Primaria cauta acum avocati pentru a recupera sumele platite in perioada octombrie 2008 - octombrie 2013.

Mihai Chirica, viceprimarul municipiului Iasi: "A fost o practica curenta iar acum gasim un moment prin care sa ne echilibram aceste sume. Casa de Pensii nu s-a opus pentru ca au zis ca nu au avut de unde plati, stim discutiile si in anii '90 facute pe tema asta. Nefiind fonduri la Casa de Pensii s-a facut din bugetele locale pentru ca eram obligati sa asiguram aceste facilitati de transport pentru veteranii de razboi si urmasi."

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  14.05.2017 23:53

wh0cd1908710 cialis pills

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii