A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715737382.1272.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prunea l-a adus pe Ciucur la Iasi! Jucatorul a fost imprumutat de la Pandurii Tg. Jiu pentru urmatorul sezon
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
18-06-2012, ora 03:22

Prunea l-a adus pe Ciucur la Iasi! Jucatorul a fost imprumutat de la Pandurii Tg. Jiu pentru urmatorul sezon

Articol de Cristian Amariei

Presedintele Florin Prunea s-a inteles cu conducerea clubului Pandurii Tg. Jiu pentru imprumutul atacantului Alexandru Ciucur in Copou. Ciucur, unul dintre cei mai buni jucatori ai Iasiului in sezonul trecut, va juca la CSMS Iasi in urmatorul sezon, sub forma de imprumut.

Ma bucur ca oficialii celor doua echipe s-au inteles si ca voi juca la Iasi. Eu imi doream sa continui, eram constient ca la Tg. Jiu imi va fi foarte greu sa prind echipa. Sper sa fac meciuri bune in prima liga la Iasi si sa ramanem in prima liga”, a declarat Alexandru Ciucur. Acesta a adaugat ca antrenorul Pandurilor, Petre Grigoras l-a sfatuit sa aleaga ce este mai bine pentru el. “Am discutat cu domnul Petre Grigoras, iar dansul m-a sfatuit sa aleg ce cred eu ca este mai bine pentru mine. Mi-a dat de inteles ca voi juca mai putin la Pandurii si am ales Iasiul. Mi-a urat sa joc bine in Copou, iar dupa un an sa ma intorc la Tg. Jiu si sa jucam in Europa League”, a precizat Ciucur.

Fotbalistul a evoluat la Iasi in sezonul trecut tot sub forma de imprumut.

Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoras, a declarat ca l-a sfatuit pe Ciucur sa continue la Iasi, unde are sanse sa joace mai mult decat la Pandurii. “La mine era greu sa joace Ciucur, pentru ca pe postul pe care joaca el am multe variante, ii am pe Maxim, pe Voiculet, pe Nistor. Este mai bine pentru el ca va juca la Iasi, acolo unde a facut un retur bun si a contribuit si el la promovare. Si dorinta lui a fost sa continue la CSMS si nu m-am putut opune, mai cu seama ca important pentru el este sa joace”, a punctatGrig, care le-a transmis fostilor colaboratori din Copou succes la revenirea in Liga I.

Sursa: prosport.ro

Foto: facebook.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii