ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
08-08-2012, ora 16:28

Prunea: Va fi sanctionat cel care se face vinovat de problemele pe care le-a avut CSMS in cazul deplasarii la Bucuresti (VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Presedintele CSMS Iasi, Florin Prunea, a anuntat prin intermediul unei conferinte de presa ca va cere convocarea consiliului director pentru a impune sanctionarea celui care se face vinovat de problemele pe care le-a avut CSMS in cazul deplasarii pentru jocul cu Dinamo.

Ieri am avut o sedinta, o ancheta interna a clubului in care am vazut exact ce s-a intamplat si consider ca cei care sunt vinovati trebuie sa raspunda. In acest sens voi cere convocarea consiliului director pantru a se impune sanctionarea celui vinovat. Consider ca este inacceptabil ca in Liga 1 sa se intample aceste lucruri pentru ca este vorba de antrenori, de jucatori, de concentrarea lor pentru joc si nu in ultimul rand de imaginea clubului”, a declarat Prunea.

Reamintim faptul ca autocarul cu care s-a deplasat echipa de fotbal CSMS spre Bucuresti s-a defectat in apropiere de Roman. Jucatorii ieseni au stat aproximativ doua ore intr-o benzinarie pana a fost adus un alt autocar, cu o capacitate redusa.

Echipa lui Ionut Popa se numara printre candidatele la retrogradare. In urma meciurilor disputate, iesenii nu au acumulat nici macar un punct.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii