A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715875776.9732.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Protest spontan la CFR Iasi. Vezi cum justifica Ministerul Transporturilor neplata salariilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-04-2013, ora 10:05

Protest spontan la CFR Iasi. Vezi cum justifica Ministerul Transporturilor neplata salariilor

Articol de Alexandra Stefanescu

Peste 100 de angajati de la societatea Reparatii Locomotive Regionala CFR Iasi au oprit spontan lucrul, miercuri dimineata, nemultumiti ca nu si-au primit salariile. Reparatii Locomotive si Automotoare are sediul in Brasov, dar protestul se desfasoara la toate filialele din tara unde exista sedii ale societatii.

Maxim Rodrigo, presedintele Federatiei Sindicatelor Transporturi Feroviare din Romania si al Aliantei Nationale a Sindicatelor Feroviare, a declarat ca angajatii asteapta in ateliere, pentru ca li s-a spus ca dupa ora 9.00 ar trebui sa intre banii.

Ministerul Transporturilorva informeaza ca CFR Calatori a virat joi 11 aprilie 2013, suma de 1,7 mil. lei, suma necesara pentru plata salariilor angajatilor Societatii Comerciale de Reparatii Locomotive ‘CFR SCRL’ SA Brasov, filiala a operartorului national. Circuitul financiar intern nu s-a derulat corespunzator, ceea ce a cauzat intarzieri la plata salariilor pentru un numar de aproximativ 800 de salariati, din totalul de1800 angajati. In acest moment se depun toate eforturile, astfel incat anagajatii sa-si primeasca drepturile salariale in cel mai scurt timp. Ministru Transporturilor, domnul Relu Fenechiu, a discutat si a analizat aceasta problema in sedinta operativa din cursul diminetii, impreuna cu managerul si presedintele Consiliului de Administratie al CFR Calatori, si a solicitat aplicarea in mod urgent a masurilor necesare impotriva persoanelor responsabile, astfel incat probleme de acest gen sa fie evitate pe viitor. Facem precizarea ca Societatea Comerciala de Reparatii Locomotive CFR SCRL SA Brasov desfasoara activitate de reparatii material rulant, traficul feroviar nefiind afectat de acest protest spontan, iar circulatia se desfasoara conform programelor din mersul trenurilor de calatori”, anunta Ministerul Transporturilor.

Foto: evz.ro

     
Tag-uri: protest, CFR, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii