A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714002409.8599.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Promisiuni pentru Capitala Moldovei. Victor Ponta a anuntat ca Iasiul va avea Spital Regional si autostrada
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-01-2015, ora 08:40

Promisiuni pentru Capitala Moldovei. Victor Ponta a anuntat ca Iasiul va avea Spital Regional si autostrada

Articol de Cristian Amariei
Invitat la ceremoniile de pe 24 ianuarie, premierul Victor Ponta a venit la Iasi cu o zi mai devreme si s-a intalnit cu oamenii de afaceri din zona Moldovei. Intalnirea a avut loc la sediul Camerei de Comert si Industrii si a avut ca subiecte de discutie constructia autostrazii Iasi-Targu Mures si a Spitalului Regional de Urgenta.

Premierul a anuntat ca viitoarea unitate medicala va primi 100 de milioane de euro din fonduri europene. Victor Ponta a dat asigurari ca masterplanul rutier prevede constructia autostrazii care leaga Iasul de vestul tarii.

Victor Ponta, premierul Romaniei: "Am prezentat inca o data forma pe care o prezentasem si saptamana trecuta la Ministerul Transporturilor, forma aproape finala, cel putin din punctul de vedere al Guvernului al masterplanului de transport rutier. Prevede foarte clar autostrada de la Ungheni, Iasi, Targu Mures, cu termenele de efectuare, cu sursele de finantare pentru studiile de fezabilitate si pentru executie."

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  22.06.2017 16:51

wh0cd7735791 Buy Wellbutrin

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii