A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716038072.4335.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Proiectul european "Sanse egale pentru cariere de succes", lansat astazi la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-06-2012, ora 15:30

Proiectul european "Sanse egale pentru cariere de succes", lansat astazi la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Astazi a avut loc Conferinta de lansare a campaniei de promovare a povestilor de succes ale femeilor in cadrul proiectului european "Sanse egale pentru cariere de succes", finantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

In cadrul proiectului se desfasoara o campanie de informare si promovare a povestilor de succes ale femeilor.

Partenerii au analizat in cadrul proiectului povestile de succes ale femeilor aflate in functii de conducere in institutii publice, companii, consilii de administratie, asociatii patronale si neguvernamentale, precum si ale unor personalitati publice recunoscute. In urma acestei analize au fost realizate interviuri cu 32 de femei de succes care au fost grupate in cadrul unei carti, intitulata „Cariera – substantiv feminin”. Cartea are scopul de a invalida stereotipurile legate de femei si rolul femeilor in societate si de a insufla tinerelor atitudinile necesare pentru o cariera de succes. In cadrul acestei etape a proiectului a fost realizat si un spot TV de promovare a povestilor femeilor de succes ce are ca mesaj cheie faptul ca orice femeie poate sa aiba atat o cariera de succes, cat si o viata de familie implinita”, informeaza organizatorii.

Conferintele din cadrul campaniei de promovare a cartii si a spot-ului TV vor fi organizate in fiecare dintre cele 8 regiuni de dezvoltare ale tarii si vor avea drept scop prezentarea cartii, a spotului TV, precum si discutarea unor subiecte ca: sansele de afirmare profesionala a femeilor, modalitati concrete de asigurare a egalitatii de sanse, modalitati de reconciliere a carierei cu viata de familie.

La aceasta conferinta au participat expertii ce au realizat cartea si spotul TV, reprezentanti ai partenerilor, jurnalisti, reprezentanti ai autoritatilor publice cu atributii in domeniu, reprezentanti ai autoritatilor publice locale si personal al partenerilor sociali si ai societatii civile.

Foto: mediafax.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii