A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713855819.2507.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Proiect de sprijinire a tinerilor, lansat la Primaria Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-11-2014, ora 08:43

Proiect de sprijinire a tinerilor, lansat la Primaria Iasi

Articol de Cristian Amariei
Fundatia „Alaturi de Voi” a lansat la Iasi modelul „Oportunitati pentru Adolescenti”, un proiect derulat in parteneriat cu Directia de Asistenta Comunitara, Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi si Inspectoratul scolar Judetean.
Consiliere pentru adolescenti.

Evenimentul a avut loc marti, 25 noiembrie, in Sala Mare a Palatului Roznovanu. “Ma bucur ca am reusit sa oferim adolescentilor aflati in situatii de risc acces in mod integrat la serviciile de care au nevoie pentru a se putea dezvolta armonios. Este important ca adolescentii sa beneficieze de informatii relevante de la specialisti si de oportunitati de a-si dezvolta aptitudinile”, a declarat Sandie Blanchet, reprezentantul UNICEF in Romania.

Modelul “Oportunitati pentru Adolescenti” va fi implementat pe o perioada de trei ani si se adreseaza adolescentilor cu varste intre 10 si 18 ani, cu posibilitati reduse de dezvoltare, din zone urbane dezavantajate din municipiul Iasi.

Atat campaniile pe care le vom derula in scoli cu partenerii nostri, cat si serviciile oferite de centrul de resurse sunt oportunitati reale de sustinere a adolescentilor care astfel au sansa unei vieti responsabile”, a subliniat Angela Achitei, presedinte al Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania.

Pentru primul an de implementare, se asteapta sa fie informati peste 3.000 de adolescenti, 500 dintre acestia urmand sa beneficieze de oportunitati de dezvoltare in cadrul Centrului de Resurse creat la Iasi. „Noi, ca institutie publica, suntem deosebit de preocupati de tanara generatie pentru ca e vorba de viitor. Credem ca va fi o reusita acest model de asistenta pentru adolescenti si va felicitam pentru initiativa”, a declarat viceprimarul Mihai Chirica.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii