A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715169830.5669.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Proiect adresat copiilor din Iasi cu nevoi speciale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-10-2014, ora 11:15

Proiect adresat copiilor din Iasi cu nevoi speciale

Articol de Cristian Amariei
In perioada septembrie – decembrie 2014, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, biroul zonal Iasi, implementeaza proiectul „Impreuna pentru incluziunea socio-educationala a copiilor cu dizabilitati”, proiect adresat copiilor cu nevoi speciale si sustinut financiar de Consiliul Local Iasi.

Acest proiect vine sa continue si sa dezvolte serviciile oferite de Fundatia Bethany in cadrul Centrului de Recuperare pentru copii cu dizabilitati deschis in 2012. Un numar de 20 de copii cu nevoi speciale impreuna cu familiile lor vor fi implicati intr-un program de terapie educationala complexa si integrata structurat pe cinci module – de stimulare cognitiva, terapie ocupationala, formarea autonomiei personale, socializare si ludoterapie. Acest program a fost gandit impreuna cu echipa de specialisti a fundatiei si raspunde nevoilor observate la peste 60 de copii cu nevoi speciale asistati pe parcursul anului 2013. Activitatile proiectului se adreseaza si parintilor copiilor cu nevoi speciale, acestia urmand a fi sprijiniti in cadrul sesiunilor de educatie parentala, grupurilor de suport si sedintelor de consiliere individuala sa depaseasca o parte din dificultatile emotionale cu care se confrunta.

Proiectul are si o componenta importanta de informare si sensibilizare a comunitatii iesene. Evenimentul special ce urmeaza a marca ziua de 3 Decembrie – Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati, dar si Campania “Inima Buna” au rolul de a sensibiliza si a mobiliza oamenii din Iasi in sprijinul acestor copii.

Proiectul “Impreuna pentru incluziunea socio-educationala a copiilor cu dizabilitati” este implementat in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi si este finantat de Consiliului Local Iasi, cu suma de 25.600 de lei.

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii