ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-08-2016, ora 10:11

Programul „Weekenduri muzicale la Palatul Roznovanu” pentru zilele de 6 si 7 august

Articol de Cristian Amariei
Primaria Municipiului Iasi continua si in urmatorul sfarsit de saptamana spectacolele in aer liber reunite in programul „Weekenduri muzicale la Palatul Roznovanu”.

Sambata, 6 august, intre orele 18.00 si 20.00, iesenii sunt asteptati la un spectacol sustinut de cvartetul „Colosseum”. infiintat in anul 2003, cvartetul „Colosseum” (vioara intai: Anca Bazgu, concert maestru la Opera Nationala Romana Iasi, vioara a doua: Radu Cotoman, artist instrumentist la aceeasi institutie, viola: Corina Gavril, artist instrumentist la Filarmonica Moldova Iasi, violoncel: Silviu Fantana, artist instrumentist la Opera Nationala Romana Iasi) se caracterizeaza prin experienta, profesionalism si pasiune. De-a lungul timpului membrii cvartetului au participat la numeroase evenimentele si au sustinut recitaluri in diferite locuri din Iasi si din tara. Sambata, cvartetul „Colosseum” va aborda un repertoriu bazat pe vals, tango si de jazz.

Duminica, 7 august, in acelasi interval orar, va fi organizat un concert sustinut de cvartetul „Allegria”. Membrii cvartetului (vioara intai: Andrei Pretorian, vioara a doua: Daniel Moisuc, viola: Diana Lita, violoncel: Calin Petre) sunt coordonati de prof. Marian Gorovei de la Colegiul National de Arta „Octav Bancila”.

Concertele vor avea loc pe Pietonalul stefan cel Mare, in fata sediului Primariei. in caz de vreme nefavorabila, manifestarile se vor desfasura in Sala Mare a Palatului Roznovanu.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  01.06.2017 04:07

wh0cd482591 cost of viagra amoxicillin Generic For Wellbutrin

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii