ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
23-10-2015, ora 11:03

Program dens la institutiile culturale din Iasi

Articol de Cristian Amariei
Filarmonica „Moldova” Iasi programeaza un nou spectacol la Colegiul National de Arta „Octav Bancila” pentru ziua de 23 octombrie, incepand cu ora 19.00. Numit „Amurg de toamna”, concertul va fi dirijat de Adrian Morar si o va avea ca solista pe violonista Alina Taslavan. Spectacolul va cuprinde lucrari de Alfred Alexandrescu – Amurg de toamna, schita pentru orchestra de coarde, C. Saint-Saens – Concertul nr. 3 pentru vioara si orchestra si E. Grieg – Peer Gynt, Suitele nr.1 & 2.
Celebra „Boema” de Giacomo Puccini va avea o noua reprezentatie pe scena Operei Nationale Romane Iasi in ziua de vineri, 23 octombrie, de la 18.30. Regia ii apartine lui Niky Wolcz, profesor la Universitatea Columbia din New York, decorurile au fost realizate de Helmut Sturmer, personalitate marcanta a scenografiei internationale de teatru, opera si film, iar creatoarea costumelor este Lia Mantoc.

Sfarsitul de saptamana se anunta bogat pentru trupa Teatrului National „Vasile Alecsandri”. Astfel, pe 23 octombrie este programata la Sala Mare reprezentatia cu „Tartuffe” de Moliere, pentru ca, pe 23 octombrie, Sala Studio „Teofil Valcu” sa fie gazda unui nou spectacol „Tinerete fara batranete si teatru fara de moarte”. Sambata, 24 octombrie, in Sala „Teatru la Cub” va fi programata o noua iesire la rampa a piesei „Variatiuni pe modelul lui Kraepelnin”, urmand ca duminica, 25 octombrie, de la ora 19.00, Sala Mare sa primeasca „Vizita batranei doamne”.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii