A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715354361.6705.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Program de 1 mai la CJAS Iasi pentru eliberarea cardului national de sanatate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-04-2015, ora 10:38

Program de 1 mai la CJAS Iasi pentru eliberarea cardului national de sanatate

Articol de Madalina Irimia
Pentru a veni in sprijinul persoanelor care nu au intrat in posesia cardului national de sanatate, Biroul de eliberare a cardului de sanatate din cadrul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Iasi va fi deschis publicului si vineri, 1 mai 2015, avand programul de lucru in intervalul orar: 8:00 si 14:00.

„Pe aceasta cale reamintim asiguratilor ca persoanele care nu au intrat in posesia cardului national de sanatate, Casa de Asigurari de Sanatate Iasi a realizat suplimentar posibilitatea de programare online pe site-ul CAS Iasi, in vederea solicitarii cardul national de sanatate. Asiguratii pot solicita documentul si direct la sediul Casei de Asigurari de Sanatate Iasi. ”, mentioneaza reprezentantii CJAS Iasi.

Procedura de depunere a cererii in format electronic se va realiza prin completarea unui formular ce va cuprinde: numele, prenumele si CNP-ul, urmand ca persoana care a lansat cererea sa primeasca in timp real un raspuns, ce va contine numarul de inregistrare a solicitarii si daca acest card de sanatate se afla sau nu la CJAS Iasi precum si data de la care il poate ridica.

Foto: jurnalul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii