A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713462050.6708.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Profesorii sunt invitati la o intalnire cu traducatori de marca
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
21-10-2013, ora 09:27

Profesorii sunt invitati la o intalnire cu traducatori de marca

Articol de Madalina Irimia

In cadrul Festivalului International de Literatura si Traduceri, ISJ Iasi organizeaza mai multe activitati de amploare printre care se numara si intalnirea dintre traducatori de marca si profesori de limba romana si de limbi straine sub genericul Traducerea – rigoare si arta la interferenta de spatii culturale. Evenimentul are loc la Colegiul National Iasi, in ziua de 23 octombrie, incepand cu ora 15.00, intrarea fiind libera.

La aceasta intalnire organizata in premiera la Iasi si-au anuntat deja prezenta peste 100 de profesori de limbi straine si de limba romana din Iasi, dar si din Botosani, Suceava sau Neamt. Participantii vor avea ocazia sa interactioneze cu unii dintre cei mai cunoscuti traducatori, sa adreseze intrebari si sa fie parte intr-un dialog inedit, profund, care vizeaza cuvantul la confluenta dintre civilizatii, generatii si stiinte.

Intalnirea este moderata de prof. Sabina Manea, inspector pentru limbi romanice si are loc in cadrul Festivalului International de Literatura si Traduceri, fiind organizata de Consiliul Judetean Iasi, prin Muzeul Literaturii Romane, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi.

Foto: national.is.edu.ro

     
Tag-uri: profesori, ISJ, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii