A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714042187.6731.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Profesorii ieseni premiati la Gala Premiilor Centrului de Excelenta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-12-2014, ora 08:45

Profesorii ieseni premiati la Gala Premiilor Centrului de Excelenta

Articol de Madalina Irimia
Primarul Gheorghe Nichita a participat marti, 16 decembrie, la Gala Premiilor Centrului de Excelenta Iasi, in cadrul careia 180 de cadre didactice au fost recompensate pentru performantele profesionale inregistrate in cursul acestui an. Evenimentul a fost moderat de catre directorul Centrului, Vasile Sorohan, la manifestare participand si Camelia Gavrila, sefa Inspectoratului Scolar Judetean Iasi.

Primaria municipiului Iasi si Inspectoratul scolar Judetean incearca mereu sa puna in evidenta educatia, aceasta valenta a Iasului. Acest parteneriat l-am inceput cu mult timp in urma si-l vom continua. Oriunde ma duc in tara si in strainatate, incerc sa pun in valoare educatia ieseana. De altfel, avem proiecte mari pentru viitor, astfel incat sa-i facem si pe cei de afara sa inteleaga rolul Iasului in istoria si cultura noastra”, a declarat primarul Gheorghe Nichita, care a adresat felicitari si urari de succes profesorilor premiati.

A lucra in Centrul de Excelenta inseamna cunoastere, seriozitate, munca si daruire din partea unui profesor. Exista o predispozitie spre excelenta intr-un oras cultural autentic cum este Iasul”, a subliniat Camelia Gavrila rolul si importanta Centrului de Excelenta in cresterea performantei sistemului educational iesean.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii