A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713905271.6258.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Profesor din sport din Iasi, acuzat de parinti ca vorbeste indecent cu elevele si le atinge in locuri nepotrivite
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-11-2015, ora 10:44

Profesor din sport din Iasi, acuzat de parinti ca vorbeste indecent cu elevele si le atinge in locuri nepotrivite

Articol de Madalina Irimia
Acuzatii grave la adresa unui profesor de sport dintr-o comuna de langa Iasi. Mama unei copile de 13 ani sustine ca dascalul vorbeste indecent atat cu fiica ei, cat si cu alte eleve, ba mai mult le-ar si atinge in locuri nepotrivite.

Ea spune ca de-a lungul timpului au mai fost plangeri, insa conducerea scolii nu vrea sa faca nimic. Femeia l-a confruntat pe profesor, iar joi s-a dus sa faca si plangere la politie.

Mama uneia dintre eleve povesteste ca saptamana trecuta profesorul ar fi chemat mai multe fete in sala de sport, sa le arate o oglinda, dar apoi s-a incuiat cu ele acolo. Elevele de clasa a VIII-a s-au speriat de el, mai ales ca, spun ele, cu alte ocazii le vorbea indecent. L-au implorat sa deschida usa si in cele din urma dascalul le-a lasat sa plece. Una dintre fete sustine ca profesorul le-ar atinge in locuri nepotrivite, pe motiv ca le invata sa faca exercitiile corect.

Mama elevei a sunat-o pe diriginta sa se planga de toate acestea. La scurt timp, a fost chemata la scoala de profesor, chipurile, sa se impace. Acesta nu a stiut insa ca este si filmat. Joi, femeia s-a dus la politie si a depus plangere impotriva lui.

Tot timpul, profesorul a avut o atitudine impaciuitoare, dar nu a recunoscut acuzatiile.

"Avansurile au fost nenumarate, iar fetitele nu stiu intelesul lor si nu au stiut ce inseamna: punand mana pe ele, pe umeri, scapandu-le pe piept sau pe picioare la ora de sport. Le-a chemat sa faca in fata exercitii indecente: sa se intoarca spatele la el, cu fata, pentru ca erau imbracate in igari. Fetita a refuzat si a zis ca-i da 1", a povestit mama unei fetite.

Profesorul preda in scoala respectiva de aproape 10 ani. Timp in care, sustine mama fetei, s-au strans mai multe plangeri ale parintilor impotriva lui.

"Doamna diriginta stie de mai multi ani de zile ca au mai fost plangeri si de la alte fetite. Nu a facut nimic, a zis sa tacem din gura ca majoritatea colegilor sunt din comuna si nu o sa facem nimic", a mai spus mama fetei.

"Cam isi face de cap din cate am inteles. A venit a plans acasa, a sunat in Italia i-a spus lui mama-sa. Mai este una de la Poiana la care a venit mama ei. Mi-a spus fata ca a venit mama-sa la scoala si profesorul a zis ca nu-i nimic grav, doar nu e viol", a povestit bunica unei eleve.

Profesorul sustine ca este nevinovat.

Grigore Duca, profesor de sport: "Nu am facut niciodata nimanui, niciunui elev, nimic, alte comentarii nu am. Am cerut scuze pentru un singur lucru: ca am facut educatie fizica afara cu elevii."

Femeia a depus plangere la politie, iar autoritatile vor ancheta cazul.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: iasi, profesor, acuzatii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii