A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715583687.6744.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Procurorii DIICOT efectueaza astazi 56 de perchezitii domiciliare in Iasi si in alte 5 judete. Este vizat un grup specializat in savarsirea infractiunii de contrabanda cu tigari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-04-2013, ora 11:03

Procurorii DIICOT efectueaza astazi 56 de perchezitii domiciliare in Iasi si in alte 5 judete. Este vizat un grup specializat in savarsirea infractiunii de contrabanda cu tigari

Articol de Alexandra Stefanescu

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Suceava, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale - S.I.F - I.P.J. Suceava, efectueaza un numar de 56 de perchezitii domiciliare pe raza municipiului Bucuresti si a judetelor Suceava, Neamt, Iasi, Mures si Bistrita – Nasaud, actiunea vizand destructurarea unui grup infractional organizat transfrontalier, constituit din 61 de persoane, specializat in savarsirea infractiunii de contrabanda cu tigari.

Membrii gruparii au obtinut beneficii financiare substantiale din comercializarea ilegala de tigarete provenite din contrabanda, pe relatia Ucraina/ Republica Moldova / Turcia /Grecia / Spania / Germania / Marea Britanie / Romania.

Invinuitii au introdus pe teritoriul Romaniei peste 1.400.000 pachete tigari, in valoare totala de aproximativ 3.200.000 USD.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit si ridicat pe parcursul cercetarilor o linie completa de productie tigarete precum si cantitatea de 7.100.000 tigarete in valoare de 1.000.000 USD.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au cooperat in instrumentarea cauzei cu autoritatile judiciare britanice.

Suportul informativ si tehnic al operatiunii a fost asigurat de Serviciul Roman de Informatii, Directia de Informatii si Protectie Interna si Directia de Operatiuni Speciale.

Actiunea a fost efectuata cu sprijinul ofiterilor de politie judiciara din cadrul I.G.P.R – D.C.C.O. si SIAS.

La sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Suceava vor fi audiate 60 de persoane, urmand ca dupa finalizarea audierilor sa fie dispuse masurile legale in cauza.

Foto: stiriprahova.stiriploiesti.ro

     
Tag-uri: DIICOT, perchezitii, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii