A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713901642.7759.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Procurori umiliti de Costel Corduneanu: "Cine rade la urma, rade mai bine. Rusine DIICOT"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-10-2014, ora 14:24

Procurori umiliti de Costel Corduneanu: "Cine rade la urma, rade mai bine. Rusine DIICOT"

Articol de Madalina Irimia
Interlopul Costel Corduneanu din Iasi a fost pus sub control judiciar de magistrati, cu toate ca DIICOT il retinuse pentru trafic de arme. Acesta le-a lasat procurorilor un mesaj pe Facebook, in care ii "cearta" ca l-ar fi retinut fara motiv.

"Acum 2 zile procurorii DIICOT au emis o ordonanta de retinere pe numele meu pe motiv "grup infractional organizat si contrabanda calificata"..Bai voi sunteti sanatosi?? Pe ce dovezi ma retineti?? Mi-ati devastat masina mi-ati luat actele, lucrurile personale, imi ascultati telefoanele.... Bai nebunilor fiecare om are dreptul la LIBERTATE in vorbire. La dosar NU EXISTA dovezi pt care as fi facut eu asa ceva nici convorbiri nici fapte NIMIC. si fac eu rau ca va cer despagubiri si daune morale?? Scriu aici pt ca stiu ca cititi voi aia, va stiti voi, de acolo de sus care imi vreti raul... Dar pot sa zic un lucru doar, cine rade la urma rade mai bine!! DISTRIBUITI MAI DEPARTE sa vada lumea de cine e condusa tara asta si NU ma refer la presedinte, ma refer la cei care conduc DIN UMBRA (magistrat, procurori si asa mai departe) RUSINE DIICOT, RUSINE JUSTITIA ROMANA, BAGATI OAMENI PE AREST NEVINOVATI!! SI VA PLANGETI CA A CRESCUT RATA", a scris Costel Corduneanu pe pagina lui de Facebook.

In urma probele administrate de anchetatori exista suspiciunea ca in cursul lunii iulie 2014, Costel Corduneanu a initiat constituirea unei grupari criminale cu scopul introducerii in mod ilegal in Romania de armament si a munitiei aferente. Pentru punerea in aplicare a rezolutiei infractionale, Costel Corduneanu a luat legatura cu o persoana care se afla pe teritoriul Italiei, careia i-a cerut sa-i aduca un pistol si munitia aferenta. Ulterior s-a stabilit faptul ca persoana care era in Italia era Ranzburg Ovidiu, care in momentul venirii in Romania a introdus in mod ilegal in tara un pistol si munitia aferenta.

Vineri seara, magistratii Curtii de Apel Iasi a decis cercetarea sub control judiciar a lui Costel Corduneanu, desi oamenii legii au gasit pistolul in masina lui.

Sursa: romaniatv.ro
Foto: stiri.com.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Luca,  22.10.2014 22:42

Doar in Romania, asemenea specimene sunt libere!!! Astia nu au o zi de munca, dar au diverse bunuri, proprietati; ce face fiscul?Nu, astia nu umilesc doar procurorii, astia umilesc intreaga tara ( atat in interiorul cat si in afara granitelor). RUSINE SA VA FIE VOUA!!

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii