A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716036934.5482.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prinsi in timp ce furau fier vechi de la o cladire ce apartine S.C. Nicolina S.A.
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-05-2013, ora 15:32

Prinsi in timp ce furau fier vechi de la o cladire ce apartine S.C. Nicolina S.A.

Articol de Cristian Amariei

Pe 15 mai, in jurul orelor 03:30, politistii locali care executau serviciul de mentinere a ordinii si linistii publice in zona bulevardului Poitiers au observat un grup de persoane care transportau materiale feroase peste calea ferata situata in apropiere de S.C. Nicolina S.A.

Tinand cont de faptul ca la vederea politistilor locali persoanele au parasit in alergare zona, lucratorii institutiei noastre au procedat la urmarirea lor si la scurt timp l-au retinut pe numitul F. T., de 24 ani, domiciliat in municipiul Iasi, care prezenta urme de la manipulare a materialului feros. In urma verificarilor efectuate in locatia unde au fost abandonate bunurile, au fost gasite aproximativ 700 de kg de deseuri feroase (tevi, portiuni de profile, panouri electrice, cilindru hidraulic, etc.) provenite de la o cladire ce apartine S.C. Nicolina S.A. Avand in vedere aspectele constatate, persoana a fost condusa la Sectia a V-a Politie pentru continuarea verificarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun in acest caz”, a declarat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii