ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-08-2015, ora 11:43

Prins la volanul unui BMW, cu permis de conducere fals

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita ITPF Iasi au intocmit dosar penal pe numele unui cetatean din R. Moldova care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals.

La sfarsitul saptamanii trecute, la PTF Albita, judetul Vaslui s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, pe sensul de intrare in tara, conducand un autoturism marca BMW, cetateanul din R. Moldova Petru S., in varsta de 37 de ani.

„Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontiera, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document autentic, fiind fals total. Cu privire la cele constatate, Petru S. a declarat ca este posesor de permis de conducere moldovenesc categoria "B" si ca in luna iunie 2013, fiind nevoit sa conduca ansambluri de vehicule pentru care ii erau necesare categoriile "C", "D" si "E", a apelat la un cetatean din Chisinau care, contra sumei de 50 de euro, i-a procurat permisul de conducere prezentat la control. Acesta a mai declarat ca nu are cunostinta despre faptul ca permisul de conducere prezentat la controlul de frontiera este fals sau falsificat.”, au declarat reprezentantii ITPF Iasi.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele barbatului lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de uz de fals.A
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii