A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715296739.9909.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prins fara permis si cu tigari de contrabanda in masina
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-10-2013, ora 11:04

Prins fara permis si cu tigari de contrabanda in masina

Articol de Cristian Amariei

Pe data de 1 octombrie, politistii din cadrul Biroului Rutier Pascani, au oprit pentru control soferul unui autoturism, M. Alexandru, de 24 de ani, din judetul Suceava, care ce se deplasa pe DN2 (E85), raza localitatii Cristesti, jud. Iasi, dinspre Suceava catre Roman.

In urma verificarilor, s-a stabilit faptul ca tanarul nu poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de autovehicule.

Cu ocazia controlului autoturismului au fost identificate 77.480 tigarete, de provenienta Ucraina pentru care nu detinea documente legale.Tanarul a fost condus la cercetari, pe numele acestuia fiind emisa ordonanta de retinere pentru 24 de ore, urmand a fi condus la parchet cu propuneri legale. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si conducerea unui autoturism pe drumurile publice, de catre o persoana care nu poseda permis de conducere valabil”, anunta IPJ Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii