A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714399793.5729.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Primele hotarari din acest an ale Consiliul Local Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-01-2015, ora 08:08

Primele hotarari din acest an ale Consiliul Local Iasi

Articol de Madalina Irimia
Prima sedinta ordinara a Consiliului Local din acest an a aprobat doua investitii importante in modernizarea Spitalului Parhon si continuarea reabilitarii trotuarelor si aleilor pietonale din municipiu.

Legislativul local s-a intrunit in sedinta ordinara marti, 27 ianuarie si a avut pe ordinea de zi 25 de proiecte de hotarare. Un singur proiect a fost amanat, celelalte fiind aprobate prin votul majoritatii consilierilor.

Cele mai importante hotarari adoptate au privit indicatorii tehnico- economici pentru doua investitii majore ce privesc Spitalul C. I. Parhon, unitate medicala aflata in administrarea Consiliului Local. Un prim proiect vizeaza constructia unei cladiri noi in cadrul spitalului care sa gazduiasca cabinetele si saloanele ce ofera servicii medicale in ambulatoriu. Conform estimarilor proiectantilor investitia se ridica la aproximativ 11,2 milioane lei, urmand ca fondurile necesare sa fie acoperite prin intermediul unui proiect european. Al doilea proiect de investitie urmareste reabilitarea termica si eficientizarea energetica a cladirii secundare a spitalului. Pentru acest obiectiv este necesara o finantare de 5 milioane lei.

Din fondurile bugetului local urmeaza sa fie continuat programul municipal de modernizare si reabilitare a trotuarelor si aleilor pietonale. Pentru urmatorii doi ani este prevazuta pavarea unei suprafete de 30 de mii metri patrati.

Regulamentul parcarilor – amanat

Desi planificat pentru a intra in dezbatere, proiectul de regulament in ceea ce priveste parcarile publice a fost amanat pentru o sedinta ulterioara. in urma discutiilor din comisiile de specialitate ale CL si a observatiilor primite in cadrul dezbaterii publice, s-a luat decizia analizarii amanuntite a proictului. „Avem multe propuneri de modificare a regulamentului si de la cetateni si de la consilieri. Vrem sa facem un regulament corect si aplicabil si de aceea se va reveni cu discutii pentru fiecare modificare propusa in regulament”, a precizat primarul Gheorghe Nichita.

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii